Ustvarjamo že 30 let.

Po večletnem pedagoškem delu in ustvarjanju na kulturnem področju v ožjem in širšem okolju Dravske doline, sta se Nada in Štefan Kresnik odločila za samostojno kariero in leta 1992 ustanovila svoje podjetje. Do danes smo v podjetju ustvarili mnogo, od drobnih logotipov do velikih in prepoznavnih projektov na področju kreative in dizajna. Preko 20 let smo se ukvarjali s tiskom na tekstil. Med drugim smo tiskali za priznani blagovni znamki Adidas in Hugo Boss iz Nemčije, Okus in Elan iz Slovenije ter na kombinezone Formule 1 za Mc Laren.

Zelo odmevne so bile sejemske postavitve za podjetje KOPA d.d. iz Slovenj Gradca na INFOS-u v Ljubljani, Zeleni program za Gorenje Muta, za Kovine d.d. iz Slovenj Gradca, Varnost d.d. iz Maribora, za Radgonske Gorice iz Gornje Radgone, med drugim smo se tudi sami zelo odmevno predstavljali z našo turistično ponudbo na sejmu Turizem in prosti čas v Ljubljani. Za omenjena podjetja smo izdelovali tudi kataloge, prospekte ter druge reklamne materiale. Oblikujemo tudi celostne podobe za najrazličnejše prireditve in srečanja. Med temi sta največja projekta Svetovni pokal v ritmični gimnastiki v Ljubljani leta 2007 in srečanje pediatrov ESSOP leta 2009 v Mariboru.

Poznani smo tudi po unikatnih poslovnih in protokolarnih darilih, za katere jamčimo o njihovi kvaliteti in izvirnosti. Zadovoljstvo naših strank nas spodbuja še danes in je pomemben del pri ustvarjanju novih izdelkov.

Atelje Kresnik d.o.o. je podjetje, ki ustvarja z ljubeznijo in zaradi tega so naši izdelki priljubljeni pri ljudeh, ki iščejo ekskluzivnost in pripadnost izbrani skupini ljudi. Ker pa želimo biti prvi, ki odpirajo vrata v neznano, se nenehno razvijamo in prilagajamo potrebam kupcev. Tako smo se tudi prilagodili hitremu tehnološkemu razvoju in spremembam, ter se s sodobnim strojem za tisk in izrez tako drobnih kot tudi velikih formatov, razširili in obogatili našo ponudbo storitev in izdelkov.

Vedno bolj iskani in cenjeni nasploh pa so tudi umetniški izdelki. V podjetju smo že zaradi strokovne usposobljenosti in ljubezni do umetnosti vedno negovali tudi to zvrst. Posebej dragocene so slike-portreti, izdelani po naročilu, ki se navadno podarijo kot darilo, na katerega so ponosni tako tisti, ki ga podarijo, kot njihov obdarjenec. Naši umetniški portreti se smatrajo za najdragocenejšo obdaritev za tiste, ki so vam dragi. Za tiste malo bolj zahtevne in tradicije željne ljudi pa so primerne kopije starih slik znanih mojstrov likovne umetnosti, ki so identične njihovim originalom. Ne smemo pa izpustiti dejstva, ki dokazuje našo strokovnost in sposobnost, da v našem okolju stoji kar nekaj spomenikov in spominskih obeležij, izdelanih v našem ateljeju.

V zadnjih letih se naše podjetje vedno bolj usmerja v digitalne vsebine. Oblikujemo in izdelujemo spletne strani in trgovine. Nudimo vam studijsko fotografijo, ter snemanje in montažo videa. Izdelujemo predstavitvene videe za podjetja. Nudimo tudi 3D animacijo. Oblikujemo vsebine za družbene medije in vam pomagamo pri spletnem oglaševanju. V glavnem poskrbimo, da so naše stranke vidne na spletu in da izstopajo iz množice informacij s katerimi bombardirajo na spletu.

In tako tudi naše podjetje na vsakem koraku sledi modernemu hitro razvijajočemu se času, ampak še vedno ohranjamo navezanost na klasiko in njeno prvinsko lepoto.

Želite izvedeti več?