Ustvarjamo že več kot 30 let.

V osrčju Dravske doline, kjer se zelene rečne brzice prelivajo v šumenje naše ustvarjalnosti, se nahaja podjetje Atelje Kresnik. Ustanovila sta ga, Nada in Štefan Kresnik, leta 1992, po letih pedagoškega in kulturnega delovanja. Naša pot ni bila zaznamovana zgolj z ustvarjalnostjo, temveč tudi z vztrajnostjo in inovativnostjo. Kot kiparji, ki iz neoblikovanega kamna ustvarimo skulpturo, smo iz neopaznih logotipov in tekstilnih vzorcev za Adidas in Hugo Boss, izklesali prepoznavnost in izjemnost.

Ni samo poslovni svet tisti, ki priznava naše delo. V domovih ponosno visijo naši portreti in umetnine, ki so znamenje večnosti. Naše kopije slik velikih mojstrov, identične originalom, in spomeniki, ki jih oblikujemo, odsevajo globoko predanost umetnosti.

S tehnološkim napredkom smo razširili naš repertoar; digitalne vsebine, spletne strani, studijska fotografija in video produkcija so postali del našega izraza. S sodobnim strojem za tisk in izrez smo razširili našo ponudbo, ne da bi izpustili dotik klasične lepote.

Danes podjetje Atelje Kresnik stoji kot trden most med klasično in sodobno umetnostjo, kot vir navdiha za vse, ki iščejo ekskluzivnost in pripadnost v umetniškem izrazu. Z vsakim projektom, ki ga oblikujemo, vnašamo v svet lepoto, ki presega čas, in vabimo vas, da se nam pridružite na tem potovanju.

V letu 2021 je Atelje Kresnik doživel preobrat; podjetje je prevzel sin Tevž, ki s spoštovanjem do tradicije in pogledom v prihodnost nadaljuje našo družinsko dediščino. Združuje staro z novim in tradicionalno obrt z digitalnimi tehnologijami, s čimer zagotavlja, da Atelje ostaja v koraku s časom.

Njegova vizija je jasna – ohraniti dušo, ki smo jo vložili, njegovi starši, in jo obogatiti z inovacijami sodobnega sveta. Pod Tevževim vodstvom Atelje Kresnik ostaja sinonim za kakovost, izvirnost in večno ljubezen do umetnosti.

Želite izvedeti več?