Vaš svet v malem

»Počutim se, kot da bi prišel k vam v podjetje.«

Ko razmišljamo o svoji predstavitvi na sejmu, moramo imeti pred očmi cilj, ki ga želimo doseči z nastopom. Sejemske stojnice ali štanti so svojevrstna sestavina sejmov. Z unikatnim in edinstvenim štantom lažje privabimo ciljne obiskovalce. Pri tem vam pomagamo od idejne zasnove do izvedbe in postavitve.

Sejemski štant je odraz vašega posla. Biti mora takšen, da je domač vašemu okolju, ker le tako bodo vaši gostje dobili pravo predstavo o vaši ponudbi.

Zapeljite jih v vaš objem. Vaš gost se mora počutiti vključenega v proces, ki ga predstavljate. Naj ga sejemski štant popelje v domišljijski svet, kjer bo lahko že tisti trenutek preizkusil vašo ponudbo.

Želite izvedeti več?

slike

slike

Slika ni samo okras. Umetniška slika je veliko več. Je okno v domišljijski svet. Slika je nekaj, kar razsvetli vaše domovanje. Prostoru in vam daje energijo večne ljubezni, s katero je bila ustvarjena.  Umetniška slika živi z vami.

read more
kipi, reliefi in spomeniki

kipi, reliefi in spomeniki

Ljudje čutimo z rokami. Prsti so naš pripomoček za zaznavanje oblik. Ko se dotakneš umetnine, čutiš njeno energijo. Verjetno tudi zaradi tega ljudje že tisočletja ustvarjajo mogočne kipe, da bi bili bližje tej magični energiji. V starem Egiptu so verjeli, da v...

read more
portreti

portreti

Portret je umetniška slika, risba, kip, in je darilo, na katerega boste ponosni tako vi, kot vaš obdarjenec. Umetniški portret je najdragocenejša obdaritev za tiste, ki so vam dragi. Je najlepša stvar, ki jo lahko podarite.

read more