Slika podjetja

Želite povečati prepoznavnost, ugled vašega podjetja in prodajo? Naročite si izdelavo vašega logotipa in celostne podobe.

Znak in logotip sta osnovna elementa vizualne identitete vašega podjetja. Cilj vsakega podjetnika je, da postane njegovo podjetje razpoznavna tržna znamka.

Skupaj z vami bomo ustvarili tak logotip, ki bo odražal vašo identiteto. Domiseln logotip namreč pomaga pri lažjem prepoznavanju podjetja ali produkta – še posebej v času, ko se imena pogosto ponavljajo.

Želite izvedeti več?

slike

slike

Slika ni samo okras. Umetniška slika je veliko več. Je okno v domišljijski svet. Slika je nekaj, kar razsvetli vaše domovanje. Prostoru in vam daje energijo večne ljubezni, s katero je bila ustvarjena.  Umetniška slika živi z vami.

read more
kipi, reliefi in spomeniki

kipi, reliefi in spomeniki

Ljudje čutimo z rokami. Prsti so naš pripomoček za zaznavanje oblik. Ko se dotakneš umetnine, čutiš njeno energijo. Verjetno tudi zaradi tega ljudje že tisočletja ustvarjajo mogočne kipe, da bi bili bližje tej magični energiji. V starem Egiptu so verjeli, da v...

read more
portreti

portreti

Portret je umetniška slika, risba, kip, in je darilo, na katerega boste ponosni tako vi, kot vaš obdarjenec. Umetniški portret je najdragocenejša obdaritev za tiste, ki so vam dragi. Je najlepša stvar, ki jo lahko podarite.

read more