Ustvarjamo že 25 let

Saj ne moremo verjeti, kako hitro beži čas. Mineva že 25 let, odkar smo začeli z našo zgodbo. Do danes smo ustvarili mnogo – od drobnih logotipov do velikih in prepoznavnih projektov, od idejne zasnove do izvedbe. Prehodili smo dolgo pot in doživeli marsikatero spremembo. Ni nam bilo vedno lahko, vendar nas to ni odvrnilo od zastavljenih ciljev. Vsak dan smo se učili, odpirali vrata v neznano in se razvijali. Vlagali smo v novo tiskarsko tehnologijo, da smo ostali v koraku s tem hitrorazvijajočim se časom. Ob tem pa smo ostali zvesti sebi in našim koreninam. Umetnost je še vedno naša prva ljubezen in vizija je, da bo tako tudi ostalo. Uživamo, ko delamo stvari, ki jih resnično radi počnemo. To nam omogoča, da strankam nudimo najboljše. Zato so naše stranke ljudje, ki iščejo vrhunsko kvaliteto storitev in izdelkov.

Ob našem jubileju smo za vas pripravili katalog POSLOVNIH in OSEBNIH DARIL, ter STORITEV.

*Za prikaz kataloga kliknite na sliko, oziroma si ga prenesite v pdf obliki na tej povezavi – Katalog 2017

naročila sprejemamo na mail  atelje.kresnik@siol.net ali kar preko spodnjega obrazca

za več informacij nas pokličite na 041 482 463, ali 02 888 00 22

11 + 12 =

Tisk na usnje

Žive barve in neverjetna obstojnost. Odlična priložnost za vse, ki se ukvarjate z usnjem. Z UV LED tiskom na usnje, se vam ponujajo možnosti za izdelavo edinstvenih izdelkov.

read more

Sublimacijski tisk

Ta tehnika je primerna za tisk na poliester, plastiko, keramiko in ostale materiale, ki so prevlečeni s posebnim premazom primernim za sublimacijski tisk.

read more

Pin It on Pinterest