Tisk na usnje

Žive barve in neverjetna obstojnost. Odlična priložnost za vse, ki se ukvarjate z usnjem. Z UV LED tiskom na usnje, se vam ponujajo možnosti za izdelavo edinstvenih izdelkov.

spoznajte več

Sublimacijski tisk

Ta tehnika je primerna za tisk na poliester, plastiko, keramiko in ostale materiale, ki so prevlečeni s posebnim premazom primernim za sublimacijski tisk.

spoznajte več

digitalni tisk

Prednost digitalnega tiska je, da ni pomembno koliko izvodov določene tiskovine naročite. Tiskamo s sodobnim Xerox tiskalnikom z resolucijo 2400 x 2400 dpi.

spoznajte več

knjige in brošure

Ko vzamete knjigo ali brošuro v roke in jo prelistate, takoj dobite občutek, kakšno je gradivo. Seveda, da pa je temu res tako, mora biti tudi oblikovanje pravo.

spoznajte več

prospekti in letaki

Namen vsakega letaka ali prospekta je, da prodaja. Da pa prodaja, mora biti pravilno sestavljen. V podjetju imamo ogromno izkušenj s tega področja in vam bomo znali tudi ustrezno pomagati.

spoznajte več

koledarji

Vaš koledar je priložnost, da za celo leto najamete brezplačni oglasni prostor na steni vaše stranke.

spoznajte več

vabila in voščilnice

Pritegniti vas mora že sam izgled. To kar je napisano, v prvem trenutku sploh ni tako pomembno. Oseba, ki bo dobila vabilo ali vizitko, bo najprej pogledala njen izgled. Šele nato bo prebrala tekst. Marsikdo vsebine sploh ne prebere, ker mu že sama oblika vabila ali...

spoznajte več

razglednice

Vse najlepše na kosu papirja. Izredno pomembna naloga razglednice. Vsebovati mora vse najlepše točke določenega kraja in jih predstaviti na koščku papirja. Težka, ampak izvedljiva naloga. Dovolj je, da imate idejo, ostalo naredimo mi.

spoznajte več

priznanja in diplome

Priznanje ali diploma bosta vedno nekaj, na kar bodo ljudje ponosni. Če pa obenem še lepo izgleda, ni dvoma v to, da bi ljudje pozabili na svoje dosežke. Primerno uokvirjene bodo lahko obesili na steno in pokazali svoji obiskovalcem.

spoznajte več

plakati, banerji in transparenti

Plakati, banererji ali transparenti so prava rešitev. Njihova prednost je, da so hitro dobavljivi, zelo enostavni za uporabo in seveda mobilni, saj jih lahko obesite kamorkoli želite ali pa pripnete v posebna stojala.

spoznajte več

nalepke

Nalepka je izredno priročna stvar. Nalepiš jo lahko kamorkoli se ti zahoče. Uporabnost nalepk je v današnjem svetu zelo razširjena in skoraj v vsaki branži jih potrebujejo.

spoznajte več

eko solventni tisk

S sodobnim eko solventnim tiskalnikom z vgrajenim rezalnikom tiskamo nalepke.  Z računalniškim izrezom folije je možna izdelava nalepk vseh vrst in velikosti.

spoznajte več

tisk na tekstil

Nosite svoje dizajne. Pošljite nam dizajn ali fotografijo, ki jo odtisnemo na majico, pulover ali druge tekstilne izdelke.

spoznajte več

etikete

Naj vaš izdelek zasije z etiketo. To je odličen način, da polepšate vaš izdelek in ga naredite privlačnejšega za kupce.

spoznajte več

fototapete

Oblečite si stene z vašimi fotografijami, dizajni in motivi. Fototapeta je primerna za male, kot tudi za večje površine.

spoznajte več

Pin It on Pinterest